Restaurant Gillis – Gent
Welke runderrassen serveren ze? | Angus, Blonde d'aquitaine, Chianina, Hereford, Holstein, Rubia Gallega, Simmentaler, Wagyu |
---|---|
Welke stukken vlees serveren ze? | Bavette, Côte à l'os, Filet Pur, Ribeye, T-Bone, Tomahawk |
Wat voor vlees hebben ze in de kuip?
Openingsuren
Maandag: 18.30u – 00.00u
Dinsdag: 18.30u – 00.00u
Woensdag: 18.30u – 00.00u
Donderdag: 18.30u – 00.00u
Vrijdag: 18.30u – 00.00u
Zaterdag: 18.30u – 00.00u
Zondag: gesloten
Extra info
Restaurant Gillis selecteert, rijpt en versnijdt al het vlees zelf. Ze hebben een eigen rijpingscel vol met lekker rundsvlees. Afhankelijk van de periode vn rijping worden er altijd tussen de 6 en 10 rassen aangeboden.
Ons bezoek
Onze recensenten hebben deze zaak nog niet bezocht.