Schildia – Knokke-Heist
Welke stukken vlees serveren ze? | Chateaubriand, Côte à l'os, Filet Pur |
---|---|
Welke runderrassen serveren ze? | Belgisch Wit-Blauw |
Wat voor vlees hebben ze in de kuip?
- Châteaubriand Steak
- Filet pur
- Côte à l’Os
Sauskeuze : peperroom, archiduc, béarnaise, Schildiasaus
Bekijk hier het volledige menu.
Adres
Zeedijk 250, 8301 Knokke-Heist
Routebeschrijving
Telefoon
050 51 50 58 (klik om meteen te bellen)
Facebook
Volg de pagina hier.
Openingsuren
Open vanaf 11uur, keuken doorlopend open
woensdag en donderdag gesloten
Ons bezoek
Op een mooie nazomerdag trokken we naar Heist aan Zee om te genieten van lekkere steak met zicht op zee.
De Steak
Deze keer kozen voor een chateaubriand. Dat was een lekker mals en perfect saignant gebakken stukje vlees. De kruiding was eerder neutraal.
Bijgerechten
Bij de steak kregen we een grote kom frieten, de doornsnee dikke frieten die je wel vaker krijgt. De bearnaise was lekker en nog lekker warm deze keer. Het slaatje erbij was basic met honing mosterd dressing, maar wel lekker. Je kreeg ook waterkers bij de steak geserveerd. De mayonaise die de frietjes vergezelde was van goede kwaliteit.
De Service/De Sfeer
We gingen op een drukke zondagmiddag en dan merkte je met een heen en weer geloop van obers. De zaak zat goed vol met mensen van alle leeftijden. Ondanks de drukte, was de bediening heel vlot en correct.
Interieur
Het interieur gaf een tearoom gevoel zoals wel meer zaken aan de kust. Bij Schildia slaagden ze er echter in om er een moderne twist aan te geven met een fris interieur. De grote ramen vooraan gaven veel heel veel licht en creëerden een open ruimte. Er was ook een terras met een mooi zicht op de zee.
Prijs/Kwaliteit
De prijs viel heel goed mee voor de stevige maaltijd die we geserveerd kregen.